Merită investiția într-o husă pentru telefonul mobil?

Husele pentru telefoane își merită banii cu vârf și îndesat. Întotdeauna. Vom discuta în cele ce urmează despre câteva avantaje pe care le aduc în prim plan aceste accesorii, avantaje pe care multă lume le trece cu vederea. Dacă ne blocăm în superficialitate nu mai evoluăm niciodată așa că haideți să vedem 6 motive principale pentru care merită să investești bani într-o husă pentru telefonul tău mobil, indiferent de valoarea lui. De data aceasta nu contează că este un telefon ieftin sau un flagship.

6 motive principale pentru care merită să investești bani într-o husă pentru telefonul tău mobil

  1. Husa oferă rezistență sporită la șocurile încasate pe laterala telefonului. În momentul în care scăpăm telefonul din mână, sunt șanse mari ca acesta să izbească solul cu lateralele. Desigur, dacă se întâmplă asta ne considerăm norocoși, bine că nu a căzut cu display-ul în jos. Din păcate, acel șoc lasă urme pe lateralele telefonului și acest lucru atrage după sine un aspect general inestetic.
  2. Husa oferă rezistență protecție sporită pentru display-ul telefonului. Orice husă o să vină cu laterala puțin peste marginea telefonului, iar în cazul în care dispozitivul cade pe ciment cu ecranul în jos, șansele ca display-ul să aibă de suferit sunt diminuate. Șocul va fi absorbit de husă, de acea nouă mică suprafață de contact care se formează din pricina husei.
  3. Husa oferă protecție la uzură pentru laterale și pentru capacul de la baterie. Toată lumea ține telefonul pe birou, pe masă, pe noptieră cu ecranul în sus, cum este și normal. Capacul din spate de la baterie suportă uzură mereu. O husă va prelua acest rol de ultim bastion în calea contactului permanent cu corpurile dure iar capacul de la baterie va rămâne intact mereu. La fel se întâmplă și cu acele laterale din plastic ce imită cromul, plastic ce se cojește cu timpul.
  4. Husa oferă de multe ori un aspect estetic superior. Nu toți avem un smartphone care să arate bine, fiecare își cumpără în funcție de câți bani are în buzunar iar telefoanele mai ieftine clar suferă la capitolul aspect fizic. E ceva normal. Ei bine, cu o husă precum cea din imaginea de mai jos orice telefon poate să devină unul destul de arătos. Sunt și excepții dar puține.
  5. Telefonul devine mai plăcut la atingere și poate fi ținut mai bine în mână. Telefoanele cu colțuri rotunde sunt destul de simplu de scăpat pe jos pentru că au aderență scăzută în palmă, mai ales dacă au și dimensiuni mari de peste 5 inci. Husa de multe ori îți oferă o mai bună aderență dar și o senzație mai plăcută atunci când ții telefonul în mână.
  6. Husa poate să ofere funcționalități noi telefonului mobil. De multe ori ne-am dori să proptim telefonul de ceva, pe orizontală, și să ne uităm la un film stând la birou în același timp. Ei bine, iată că există huse care vin cu această funcționalitate. Partea bună este că nu sunt nici scumpe și din punct de vedere al calității de construcție oferă și protecție bună dispozitivului la șocuri.

Acestea sunt cele mai importante 6 motive pentru care fiecare deținător de smartphone ar trebui să investească bani într-o husă de protecție. Acum, rămâne la aprecierea fiecăruia. Prevenția este singura cale prin care putem să ferim telefonul nostru atât de uzură cât și de eventuale șocuri ce pot fi decisive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *