Încărcare wireless în mașină cu suportul Baseus

baseusUna dintre cele mai revoluționare invenții din lumea smartphone nu este camera foto de zeci de megapixeli, nici ecranele suficient de mari ale unora dintre dispozitivele care nu se mai pot numi demult telefoane mobile. Am spus de multe ori faptul că atât timp cât dimensiunea telefoanelor se mărește, crește și nevoia de energie iar călcâiul lui Ahile în acest caz rămâne bateria, durata de viață a bateriei.

Pentru că deocamdată tehnologia nu permite apariția smartphone-ului a cărui baterie să țină mai mult de o zi, inginerii companiilor producătoare au început să caute soluții care dacă nu contribuie la prelungirea duratei de viață a bateriei, măcar înlesnesc procesul de încărcare. Astfel, una dintre cele mai revoluționare invenții din lumea smartphone este încărcarea wireless, fără cabluri.

Încărcătoarele wireless au ajuns ceva la ordinea zilei și sunt foarte utile pentru cei care dețin telefoane cu asemenea funcție. Te scapă de acel cablu incomod și mai mult decât enervant care trebuie conectat la telefon pentru a încărca bateria. Știm cu toții cât este de enervant să ai de lucru pe telefon și acesta să fie la încărcat, să fii nevoit să-l ții într-o poziție ciudată sau să nu te poți îndepărta de priză.

Ei bine, acum au apărut și încărcătoare auto wireless. Avem pe stoc încărcătoare wireless Baseus care sunt și suport auto universal. Cu un asemenea dispozitiv împuști doi iepuri dintr-un singur foc. Scapi de cablurile enervante și reușești să-ți pui și telefonul într-un loc foarte potrivit în mașină, de unde nu fuge în caz de frânare mai violentă.

Aceste încărcătoare vin disponibile în două culori: roșu și negru și sunt compatibile cu peste 98% din tipurile de aerisire pentru mașină. De asemenea, dacă aveți husă la telefon nu va trebui să o îndepărtați pentru a încărca telefonul, încărcătorul Baseus are o distanță de transmisie mai mică de 6 mm.

Puteți roti telefonul în timpul încărcării 360 de grade dacă aveți nevoie, în special atunci când se folosește aplicația Waze ori alt timp de aplicație pentru navigare.

În cazul în care vă interesează un asemenea gadget, țineți cont de faptul că veți putea să-l prindeți la ofertă, la reducere în magazinul nostru online, între 16-18 noiembrie, de Black Friday.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *