Cele mai renumite jocuri din istoria Android

De când a apărut sistemul de operare Android, lumea smartphone s-a schimbat radical. Telefoanele mobile au început să capete din ce în ce mai multe funcții, au devenit mai moderne, mai puternice ca și capacitate de procesare și automat au căpătat și potențial pentru gaming. Jocurile Android au evoluat și ele odată cu tehnologia iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai renumite astfel de aplicații care au rămas în istorie, care de altfel și astăzi sunt destul de în vogă, destul de jucate.

Cele mai renumite jocuri din istoria Android

Subway Surfers – este de departe cel mai descărcat joc din istoria Android, cu peste 1 miliard de instalări. Nu este de mirare, de-a lungul timpului a fost și unul dintre cele mai întreținute jocuri Android.

Hill Climb Racing – peste 500 de milioane de instalări bifează acest joculeț perfect pentru cei cărora le plac provocările. Partea bună este că nu-ți trebuie un telefon foarte performant pentru a te bucura de el.

Candy Crush Saga – acest joculeț al celor de la King a făcut istorie. Tot peste 500 de milioane de instalări are și el la activ și bănuiesc că a ținut companie multor copii plictisiți de moarte la ora de matematică.

Angry Birds – unul dintre cele mai creative și interesante jocuri Android care au fost create vreodată. Celebrele păsări care explodează au făcut de-a lungul timpului înconjurul lumii, ducând numărul instalărilor acestei aplicații la peste 100 de milioane. Ea este dezvoltată de către Rovio Entertainment Corporation și are la activ peste 17 variante diferite. Probabil vom juca Angry Birds și peste 20 de ani.

Fruit Ninja – chiar dacă în România acest joc nu a prea prins (este destinat mai mult tabletelor iar tabletele nu prea se vând la noi), el este o distracție pe cinste nu doar pentru copii. Este genul acela de joc „catchy” care reușește să-ți creeze dependență și să-ți alunge plictiseala întotdeauna.

Clash of Clans – cine a spus că jocurile de strategie nu prind și la copii? Iată că cei de la Supercell au reușit să aducă pe piață nu unul ci două jocuri de strategie Android care au înregistrat sute de milioane de descărcări. Este vorba despre Clash Of Clans și despre Clash Royale.

8 Ball Pool – tuturor ne place biliardul așa că celebrul 8 Ball Pool – cel mai bun joc de biliard din lume – nu avea cum să facă ravagii și pe platforma Android. Cei mai în vârstă își aduc aminte probabil despre celebrele joculețe Miniclip, venite într-o perioadă în care internetul nu era așa de dezvoltat.

My Talking Tom – un joculeț destinat 100% copiilor care, iată, a ajuns și el la peste 500 de milioane de descărcări. Am putea spune că acesta este de departe cel mai bun joc Android destinat celor mici.

Temple Run 2 – adrenalina și interacțiunea rapidă sunt atuurile acestui mic joculeț Android care a prins foarte bine la comunitatea Google. Are la activ peste 500 de milioane de descărcări și nu dă semne că lumea s-ar fi săturat de el. este pur și simplu ca un drog și te ajută să de destinzi în timpul liber.

Pou – +500 de milioane de descărcări și pentru Pou, un joc, destinat celor mici bineînțeles, în care activitatea principală este îngrijirea unui animal de companie destul de extraterestru. Poate că în România nu a prins așa de bine ca-n străinătate, însă cu siguranță și copiii noștri l-au încercat măcar.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *