Ce opțiuni avem atunci când vrem să cumpărăm o husă pentru telefon?

Husa pentru telefon a devenit oarecum o necesitate în ziua de azi, dat fiind faptul că dimensiunile dispozitivelor „mobile” au devenit tot mai mari, materialele din componență sunt casante (multă sticlă), iar reparațiile de înlocuire a sticlei sunt mai mult decât costisitoare.

Avem nevoie așadar de protecție suplimentară pentru telefoanele noastre mobile pe care acest accesoriu ne-o poate oferi. În cazul în care sunteți în căutare de husă pentru telefonul vostru, trebuie să știți că aveți mai multe opțiuni la dispoziție, iar alegerea trebuie făcută și în funcție de personalitate.

Ce opțiuni avem atunci când vrem să cumpărăm o husă pentru telefon?

 1. Husele clasice – sunt cele mai răspândite, cele în care telefonul intră pe trei planuri ca într-o carcasă. Oferă protecție la căzături pe laterală și pentru display atât timp cât suprafața pe care cade este una plană, fără pietre sau denivelări. Costurile pentru aceste huse diferă în funcție de calitatea materialelor folosite, în funcție de brand și în funcție bineînțeles de model. Cele mai vândute modele de huse clasice din magazinul nostru sunt SPIGEN, ZIZO BOLT și NILLKIN.

  Husa Samsung Galaxy Note 9 + Folie Sticla-Zizo Bolt Cover Neagra

  Husa Samsung Galaxy Note 9 + Folie Sticla-Zizo Bolt Cover Neagra

 2. Husele multifuncționale – aici putem da drept exemplu această husă Armor KickStand Black/Red. După cum putem vedea, această husă seamănă destul de mult cu husa clasică de tip bumper, însă are pe spate un picioruș retractabil. Este o husă destinată evident celor care privesc multe filme, ori sunt consumatori înrăiți de YouTube.

  Husa Samsung Galaxy J5 J510 (2016)-Armor KickStand Black/Red

 3. Husele FlipCover – de departe cele mai recomandate pentru cei care au telefoane scumpe, acestea reușesc să ofere protecție completă împotriva căzăturilor, inclusiv pentru display. Sunt relativ mai scumpe dar investiția în protecție este mult mai mică decât investiția în reparație. Știm cu toții cât costă înlocuirea sticlei la dispozitive precum Galaxy S9, Note 8, 9, Huawei Mate 20, etc. De asemenea, aceste huse de tip Flip Cover sunt foarte recomandate și celor care sunt nevoiți să-și folosească telefoanele mobile în medii pline de praf, ori umezeală excesivă.

  Husa Huawei Mate 20 Lite-Huawei Smart View Flip Cover 51992653 Neagra

La majoritatea huselor cumpărate de la noi veți primi și o folie de protecție din sticlă, în funcție de promoție. De asemenea, timp de 3 zile începând de mâine, vom avea campania Black Friday în desfășurare, ceea ce înseamnă că veți putea cumpăra huse de la noi cu reduceri de minim 15% și maxim 70% față de prețul afișat acum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *