Câteva trucuri ale aplicației Facebook destul de interesante

Aplicația Facebook este poate cea mai importantă pentru mulți dintre noi, alături de Messenger sau WhatsApp bineînțeles. Chiar dacă ne toacă bateriile mai ceva ca un concasor, aplicația Facebook pentru Android sau iOS este indispensabilă. Haideți să vedem împreună câteva trucuri destul de utile ale acestei aplicații, sau nu știu dacă sunt chiar trucuri, sunt însă câteva lucruri interesante am putea spune.

Câteva trucuri ale aplicației Facebook destul de interesante

  1. Descarcă-ți contul de Facebook – de fapt nu ai cum să-ți descarci contul propriu-zis, ci datele din el. Pentru a face acest lucru, mergi la Settings – Download your information. Va dura destul de mult, recomandarea noastră este să faci cest lucru de la un PC.
  2. Află cât timp petreci zilnic pe Facebook – așa afli dacă ești dependent sau nu de social media, dacă cumva petreci mai mult timp decât este normal pe această rețea de socializare. Mergi la Settings and Privacy – Your time on Facebook. E o afișare mișto pe fiecare zi în parte.
  3. Cum să faci economie de trafic – din cauza faptului că Facebook se actualizează foarte des, această aplicație este mare consumatoare și de internet, nu doar de energie electrică. Totuși, există funcția Data Saver pe care o puteți activa din Settings&Privacy.

Cu siguranță aceste trucuri vă vor ajuta să vă bucurați mai mult de aplicația Facebook și să reduceți oarecum impactul pe care aceasta-l are asupra tot ceea ce înseamnă consum de resurse. Poate pe viitor compania o să lanseze un update care să rezolve toate problemele generatoare de consum, însă până atunci trebuie să ne descurcăm fiecare cum putem. De asemenea, dacă nu sunteți mulțumiți de consumul de internet nici după activarea funcției Data Saver puteți opta pentru aplicații de genul Metal sau Facebook Lite, care din câte cunoaștem sunt destul de prietenoase cu resursele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *