Când este util un POWERBANK?

Bateriile externe, denumite general PowerBank (bancă de energie), sunt niște invenții destul de utile în anumite situații. Deși multă lume încă nu a folosit așa ceva, sunt anumite situații în care un asemenea dispozitiv te poate scoate din necaz. Nimic nu e mai aiurea în ziua de azi decât să rămâi fără baterie la telefonul mobil și nici să nu ai posibilitatea de a-l încărca undeva. Vom discuta așadar în cele ce urmează despre PowerBank, despre aceste baterii externe, despre când anume își vor arăta ele utilitatea cu adevărat.  Mai întâi haideți să vedem câteva criterii de selecție pentru aceste dispozitive.

Cum alegem un PowerBank

Bateria externă se alege în funcție de telefonul mobil și în funcție de planurile noastre de viitor. Dacă aveți un telefon cu baterie de 3000 mAh, pentru a-l încărca de la zero la 100% cu un PowerBank veți avea nevoie de  o baterie externă de minim 3000 mAh. Cele mai uzuale sunt bateriile externe de 10.000 mAh, întrucât reușesc să încarce majoritatea telefoanelor mobile de minim două ori.

De asemenea, când alegem un PowerBank, trebuie să fim atenți și la numărul de dispozitive pe care vom fi nevoiți să le încărcăm simultan. Dacă mai avem o tabletă prin preajmă sau o cască Bluetooth, mai mult ca sigur va fi o alegere foarte bună o baterie externă cu 2 porturi USB de încărcare.

Situații când este util un PowerBank

  • atunci când plecăm în străinătate în vacanță/concediu. Mai mult ca sigur vom suprasolicita bateria telefonului făcând poze și clipuri video la tot pasul, drept amintire.
  • atunci când bricheta de la mașină nu funcționează. Există cazuri în care bricheta de la mașină ori încărcătorul auto cedează și nu mai putem încărca telefonul când conducem.
  • atunci când plecăm la drum lung cu mai multe persoane în mașină. Autoturismele au de obicei o singură brichetă, în față. Cei din spate au și ei nevoie de curent iar un PowerBank va fi util.
  • atunci când călătorim cu trenul în România. În străinătate, vagoanele au prize funcționale. În România unele nu au priză deloc iar în cele care există, nu prea funcționează.
  • atunci când avem bateria pe moarte sau defectă la telefon. Nimic nu e mai enervant decât momentul în care bateria telefonului începe să cedeze, să nu mai țină. Ne facem planuri pentru un telefon nou dar până atunci e bine să avem un PowerBank la îndemână.
  • atunci când suntem pasionați de vlogging/live-uri pe Facebook/YouTube. Nimic nu toacă mai repede bateria la telefon decât Live-urile pe YouTube sau Facebook. Cei care doresc să nu rămână în pană în timpul unui astfel de eveniment, clar au nevoie de un PowerBook.

Recomandările APC GSM pentru cei care au nevoie de un PowerBank

Recomandările noastre în materie de baterii externe se rezumă la produsele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru și pentru care putem să garantăm standardul de calitate. Dacă sunteți interesați de un asemenea dispozitiv, fiți pe fază între 16-18 noiembrie 21018, veți avea posibilitatea să-l cumpărați mai ieftin. De Black Friday reducerile oferite de noi vor fi cuprinse între 15 și 70 la sută.

Cel mai vândut model de PowerBank al nostru este Power Bank 2.1A 10.000 mAh 2x USB-Proda Kerolla PPP-20 Silver, model care va fi și el de mâine în campania de Black Friday.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *