Black Friday pe bune! Cu reduceri de până la 70%

Avem Black Friday în perioada 16-18 noiembrie 2018, cu reduceri reale la toate categoriile de produse, fără păcăleli și fără prețuri umflate artificial cu câteva luni înainte cum se practică de obicei în România.

Pregătim pentru voi un eveniment unic, 100% transparent, așa că dacă sunteți în căutare de accesorii GSM (acumulatori, huse și carcase, folii de protecție, încărcătoare, cabluri, căști sau suporți auto), fiți cu ochii pe magazinul nostru www.apcgsm.ro în această perioadă.

Poate vă gândiți de ceva vreme să vă schimbați bateria la telefon, să vă cumpărați o husă de protecție sau cablu USB care să-l înlocuiască pe cel ciupit. Acum veți avea ocazia să cumpărați toate accesoriile necesare la preț redus, inclusiv cele destinate autoturismelor.

Transportul produselor este gratuit prin curier oriunde în țară în cazul în care comanda depășește suma de 79 de lei. Cei care fac comenzi mai mici de 79 de lei vor avea de achitat o taxă de transport în valoare de 17 lei. De asemenea, în cazul în care există nemulțumiri legate de produsele comandate, puteți face retur simplu și rapid, fără niciun fel de probleme. Pentru detalii vedeți Politica de Retur.

Interesul nostru direct este acela de a mulțumi fiecare client așa că în cazul în care vor exista neînțelegeri vom încerca să le rezolvăm în cel mai scurt timp. Suntem de 3 ani pe piață, timp în care am reușit să ajungem în punctul în care garantăm 100% calitatea produselor comercializate.

Așadar, vă așteptăm la Black Friday în perioada 16-18 noiembrie 2018, un eveniment care aduce reduceri la TOATE categoriile de produse de pe site.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *