Cum să ne protejăm telefoanele mobile pe timp de iarnă

A sosit iarna și odată cu sărbătorile de iarnă, a venit și frigul, vremea rea specifică acestui anotimp. Ei bine, străbatem o perioadă destul de dificilă pentru telefoanele noastre mobile. Acestea suportă un stres fizic mult mai intens față de celelalte anotimpuri și au nevoie de un pic de protecție. Vei vedea în cele ce urmează 2 lucruri de care trebuie să ai grijă în sezonul rece astfel încât să îți protejezi telefonul mobil ca la carte. Sunt sfaturi simple și destul de logice.

Cum să ne protejăm telefoanele mobile pe timp de iarnă

  1. Cumpără o husă de protecție. Chiar dacă în ziua de azi mulți dintre voi veți spune că display-urile și carcasele telefoanelor mobile sunt suficient de rezistente astfel încât o simplă cădere de la 1 metru direct pe ciment să nu le mai pună integritatea în pericol, o husă aduce în prim plan și alt tip de protecție destul de necesară în sezonul rece. De exemplu, o husă de calitate poate împiedica apa să ajungă la microfonul telefonului sau în portul de încărcare.Se poate întâmpla acest lucru când afară plouă sau ninge și dorim să butonăm un pic la el. Nu toate telefoanele sunt rezistente la apă și praf din fabrică așa că o protecție prin intermediul unei huse este mai mult decât necesară.
  2. Ține telefonul aproape de corp. După cum știm, bateriile suferă rău de tot la frig. Ar fi foarte indicat să ții telefonul într-un buzunar de la pantaloni, să stea lipit de corp astfel încât să primească din căldura noastră și bateria să nu aibă de suferit. Acest sfat este mai mult decât util celor care au telefoane oarecum depășite (au 2-3 ani vechime), a căror baterie oricum face figuri și numai ține cum trebuie. Dacă știi că ai probleme cu telefonul din acest punct de vedere, că oricum nu te ține bateria cât ar trebui, ar fi foarte indicat să cumperi o baterie externă – POWERBANK– pe care să o ai mereu cu tine, mai ales atunci când temperaturile sunt foarte scăzute.
Husă perfectă pentru sezonul rece, de tip Flip Cover

Acestea sunt cele mai importante sfaturi legate de protecția telefoanelor mobile pe timp de iarnă. Așadar, mare atenție la folosirea lor pe intemperii și dacă știți că sunt probleme cu bateria în momentul în care temperaturile scad destul de mult, feriți-l de frig și investiți într-o baterie externă de minim capacitatea bateriei telefonului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *