Mai contează designul telefoanelor mobile în 2018?

Bună întrebare. E oarecum un paradox faptul că în ziua de azi ies pe piață telefoane cu un design mai mult decât spectaculos dar din cauza faptului că se folosește foarte multă sticlă, apare nevoia de husă. Automat,cu husă de protecție atașată, mai are vreo importanță designul telefonului?

Cei care dețin un telefon cu display mare, un Samsung Galaxy Note 8 sau 9 de exemplu, mai mult ca sigur înainte de a face achiziția s-au interesat care sunt costurile de reparație în cazul în care dispozitivul le scapă din mână și se sparge ecranul. Discutăm despre mii de lei pe care nu mulți sunt dispuși să-i scoată din buzunar pentru o simplă înlocuire de display. E mult mai ieftin să protejezi telefonul cu o husă decât să fii nevoit ulterior să plătești sume ridicole pentru reparații neprevăzute. Și pe lângă faptul că dai o grămadă de bani pentru reparație, mai ești nevoit să stai și fără telefon zile bune până vine din service.

Dar necesitatea unei huse poate să aducă și avantaje pe parte de design pentru telefoanele mobile ceva mai ieftine care nu vin din fabrică cu factorul WOW la capitolul design. De exemplu Samsung Galaxy J6 2018 poate avea un plus de design dacă i se atașează o husă precum cea din imaginea de mai jos.


Husa Samsung Galaxy J6 2018-Iberry Armor Hybrid Auriu

Telefoanele de clasă medie sunt cele cale simbolizează de cele mai multe ori ideea de compromis. Este sacrificat designul dispozitivului pentru a aduce pe piață cu costuri cât mai reduse, tehnologie cât mai performantă. Ei bine, acest „compromis” al designului poate fi rezolvat în acest caz cu o husă foarte frumoasă care-și va face și treaba de protecție a dispozitivului, nu va fi un simplu element de decor.

Voi ce părere aveți? Mai contează designul telefoanelor mobile în 2018? Lăsați-mi un răspuns în secțiunea de comentarii de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *