Aplicația noastră de detectare automată a telefonului te ajută să cumperi accesoriile de care ai nevoie

Tehnologia evoluează și noi trebuie să evoluăm odată cu ea. Procesul de vânzare trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor pentru niște oameni care au înțeles demult faptul că internetul, cumpărăturile online, au scop principal ușurarea vieții.

Dacă în urmă cu 10 ani cei care aveau nevoie de o baterie pentru telefonul lor sau de un încărcător nou, de o carcasă sau de un cablu de date erau nevoiți să se îmbrace, să plece în oraș și să caute pe la buticuri cele necesare, astăzi totul se poate face de-acasă, din confortul scaunului de birou.

De 3 ani de când lucrăm zilnic cu clienți, am învățat un lucru destul de important: „viața” clientului pe site-ul nostru trebuie îmbunătățită constant și adaptată nevoilor sale. În momentul în care cineva intră în magazinul nostru online www.apcgsm.ro, marca telefonului său va fi detectată automat iar căutările de accesorii GSM vor fi mult simplificate.

ATENȚIE – aplicația funcționează DOAR pe mobile. Nu are cum să funcționeze pe desktop sau pe laptop. În momentul în care accesați site-ul, acesta identifică marca și modelul de telefon. 

În trecut, cei care doreau să cumpere de exemplu o baterie pentru telefon trebuiau să selecteze înainte de toate modelul de telefon pe care-l dețin. Acum, acest lucru este necesar doar dacă se doresc accesorii GSM pentru alt model de telefon față de cel cu care vizitează site-ul nostru.

Așadar, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, în momentul în care intri pe site chiar și pentru prima dată, aplicația noastră va identifica brandul telefonului și uneori, în funcție de caz, modelul precis. E o aplicație care din punctul nostru de vedere va înlesni foarte mult cumpărăturile pe site, în special pentru cei mai puțin inițiați în lumea smartphone, pentru cei care au nevoie de accesorii mai dificil de identificat precum bateriile sau încărcătoarele.

Nu toată lumea se pricepe la accesorii GSM, există oameni care dețin un telefon mobil de 3-4 ani și nici nu au fost interesați vreodată să-l desfacă să vadă ce fel de baterie are, așa că o automatizare obținută prin intermediul unei asemenea aplicații este mai mult decât binevenită.

O puteți încerca și voi, prin simpla accesare a site-ului nostru www.apcgsm.ro. 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *