6 branduri de huse pentru telefon de calitate foarte bună

De trei ani de când suntem pe piața online am încercat să ridicăm constant standardul de calitate al produselor pe care le comercializăm așa că ne-am putut da seama de-a lungul timpului care sunt cele mai calitative produse, cele mai cerute de către clienți și în același timp cele mai apreciate de către aceștia. Astfel, astăzi lucrăm cu 6 producători de huse de foarte bună calitate iar în cele ce urmează vom trece în revistă care sunt aceste branduri și care sunt avantajele lor principale.

6 branduri de huse pentru telefon de calitate foarte bună

MSVII – husele MSVII s-au remarcat de-a lungul timpului prin design, prin calitate de construcție (policarbonat cu finisaj tactil rezistent la amprente), prin rezistența la șocuri și la zgârieturi. Scopul principal al unei huse pentru telefon este acela de a proteja dispozitivul de șocuri iar accesoriile MSVII se descurcă de minune în această privință, în ciuda aparențelor (sunt huse foarte subțiri).

Iberry Armor – construite ca să dea piept cu greul și să iasă învingătoare după orice căzătură. La interior, husa are silicon iar la exterior celebrul poliuretan. Această husă este recomandată sportivilor și persoanelor care sunt nevoite să petreacă timp în condiții atmosferice grele.

Iberry Carbon – discutăm deja de o eleganță ieșită din comun dată de texturile abstracte de pe spatele carcasei. Cauciucul este componenta de bază a carcasei, fapt ce-i acordă un plus de rezistență la șocurile mecanice. Există modele care au pe spate texturi din carbon și texturi din aluminiu.

Ipaky – construcție din cauciuc și cardu din PC, o husă Ipaky reușește să facă față șocurilor de peste zi. Sunt special proiectate pentru a aduce un plus de aderență telefoanelor care înglobează foarte multă sticlă și care sunt astfel predispuse la a fi scăpate din mână. În momentul în care ai scăpat un telefon din sticlă din mână și nu are niciun tip de protecție, dezastrul este ca și venit.

Forcell – cei care sunt adepții stilului militar cu siguranță se vor bucura de husele Forcell. Acestea se remarcă prin calitatea de construcție, prin protecția deosebită oferită dispozitivului atât la agenții externi cât și la șocuri, și vine la pachet cu  capace speciale pentru butoane și decupaje pentru cameră, încărcător și difuzor. Cam așa ar trebui să fie toate husele pentru telefoanele moderne.

Usams – un brand recunoscut în întreaga lume pentru husele de tip Flip pe care le produce, huse care înglobează de obicei mai multe funcții, fără să scadă standardul de calitate. Aceste huse sunt foarte rezistente la uzura zilnică și reușesc să protejeze telefonul atât împotriva șocurilor mecanice cât și împotriva apei și prafului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *