4 accesorii GSM pe care nu trebuie să le uiți acasă atunci când pleci în concediu

Pentru că urmează concediile de iarnă pentru mulți dintre noi, urmează bineînțeles și călătoriile. Atunci când ne facem bagajele și ne pregătim de decolare, trebuie să fim atenți la câteva accesorii destinate lumii mobile pe care n-ar fi prea bine să le uităm acasă. Astfel, în cele ce urmează vom face o listă cu cele mai importante accesorii mobile pe care trebuie să le iei cu tine atunci când pleci în concediu, indiferent de locație: la casa părintească la țară sau în străinătate cum este moda ultimilor ani.

4 accesorii GSM pe care nu trebuie să le uiți acasă atunci când pleci în concediu

  1. Încărcătoarele: de priză și auto. Foarte importante, ambele. Odată ajunși la hotel veți avea nevoie de un încărcător de priză, pe drum dacă mergeți cu mașina personală în străinătate ori în cazul în care veți închiria o mașină veți avea nevoie de un încărcător auto.
  2. Un powerbank încărcat. Concediul în străinătate înseamnă întotdeauna fotografii multe, filmări, iar aceste activități necesită multă energie. Odată plecat de la hotel, nu veți mai avea unde să încărcați telefoanele mobile așa că un powerbank de minim 10.000 mAh va fii foarte util. Oricum bateria telefonului mobil se va descărca mult mai repede din pricina temperaturilor scăzute.
  3. Căștile – normale sau Bluetooth. Sunt niște accesorii foarte utile care vor face plimbările prin orașele din străinătate mult mai faine. Ar fi de preferat să luați căști Bluetooth ca să nu vă chinuiți cu cablurile. În plus, un headset Bluetooth pentru convorbiri ar fi destul de indicat.
  4. Husă de tip Flip Cover. Foarte bună dacă cumva vă prinde ploaia sau ninsoarea în timp ce vizitați cele mai frumoase orașe ale Europei. Nu toată lumea își permite să cumpere telefoane rezistente la apă astfel încât să-și permită să continue sesiunea foto pe intemperii.

Acestea sunt cele mai importante 4 accesorii mobile pe care ar trebui să le luați în concediu indiferent de locația către care vă veți îndrepta. Cel mai frustrant este să îți strici vacanța cu detalii legate de lipsa accesoriilor GSM așa că ar fi mai mult decât indicat să vă faceți bagajele cu mare atenție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *