3 accesorii mobile care nu trebuie să-ți lipsească din mașină

Ne petrecem destul de mult timp în mașină, autoturismul a devenit un obiect indispensabil pentru mulți dintre noi. Astfel, avem nevoie să comunicăm de la volan, avem nevoie să ne încărcăm telefonul la volan iar toate aceste lucruri trebuie să se facă în condiții de siguranță maximă. Haideți să trecem în revistă cele mai importante 3 accesorii destinate telefonului mobil care facilitează folosirea acestuia la volan dar care elimină în același timp riscurile aduse de manipularea propriu-zisă a aparatului.

3 accesorii mobile care nu trebuie să-ți lipsească din mașină

  1. Încărcătorul auto – aur curat pentru cei care petrec multe ore la volan. Telefoanele mobile se descarcă destul de repede în ziua de azi mai ales dacă petreci 2-3 ore în convorbire pe GSM sau pe internet. În ideea în care rar mai poți cumpăra astăzi un smartphone cu baterie care să țină 2 zile, aceste încărcătoare auto sunt indispensabile. Ar fi ideal să fie și cu 2 porturi USB.
  2. Suportul pentru telefon – în momentul în care ești la volan, nu ai ce să cauți cu telefonul mobil în mână. Îți distrage atenția iar viața ta și a celor din jur este pusă în pericol. Ai nevoie de un suport auto în care să lași telefonul. Fie că porți o conferință online în timp ce ești la volan ori că urmezi îndrumările unei aplicații GPS, mâinile tale trebuie să fie pe volan. În plus, în ultimii ani au ieșit la rampă acești suporți magnetici care nu mai ocupă deloc spațiu în mașină.
  3. Casca Bluetooth – deși toate mașinile moderne vin echipate din fabrică cu Bluetooth integrat în sistemul multimedia, calitatea acestor aplicații de multe ori lasă de dorit, iar șoferii sunt descurajați să le folosească. Poți cumpăra din magazinul nostru niște căști Bluetooth wireless stereo, ori pur și simplu un headset Bluetooth dedicat gen Plantronics Voyager Edge.

Acestea sunt de departe cele mai importante 3 accesorii auto destinate telefoanelor mobile care nu ar trebui să lipsească niciunui șofer. În ultimii ani se produc tot mai multe accidente din pricina folosirii telefoanelor la volan în timpul condusului, în special din cauza LIVE-urilor pe Facebook, iar cifrele celor decedați din aceste cauze sunt îngrijorătoare.

Trebuie să încercăm pe cât posibil să creștem nivelul de siguranță atunci când suntem la volan și să eliminăm factorii de distragere a atenției, factori care vin din ce în ce mai des din sfera telefonului mobil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *